Rekrytointi

Tällä sivulla ilmoitetaan avoinna olevista työpaikoista.

Avoimet työpaikat

3.7.2017

Puheterapeutin sijaisuudet

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana puheterapeutin sijaisuudet (hakuaikaa jatkettu).

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan! Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta.

Haemme 2 puheterapeuttia sijaisiksi kuntayhtymän palvelukseen 1.8-31.12.2017, toinen 100%, toinen 50% työajalla. Hakijalta edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Puheterapeutti sijoittuu psykososiaalisten erityispalveluiden vastuualueelle. Työtila sijaitsee Harjavallan pääterveysasemalla. Harjavalta sijaitsee 2-tien varrella 30 km:n päässä Porista, 107 km:n päässä Tampereelta ja 120 km:n päässä Turusta. 

Kuntayhtymässä työskentelee myös kaksi muuta puheterapeuttia. Tarjoamme viihtyisät ja toimivat työtilat, ajanmukaiset puheterapeutin työvälineet sekä tehokkaasti toimivan lähitiimin ja moniammatillisen tuen. Työnantaja tarjoaa perehdytyksen työhön. Palkkauksemme on kilpailukykyinen. Tarvittaessa annamme apua asunnon etsintään. 

Puheterapeutin työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten kielellisten vaikeuksien arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Lähimpiä yhteistyötahoja ovat psykologi, neuropsykologi, neuvolan henkilökunta sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityisopettajat ja muu henkilökunta. Valitun on kuukauden sisällä valinnasta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat.

Tiedustelut:
Erikoispsykologi Janne Sihvonen (puh. 044 450 3233)
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ksthky.fi

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine liitteineen lähetetään 25.8.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto/Hakemukset
Koulukatu 2 
29200 HARJAVALTA

tai sähköpostilla: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi


Palaa otsikoihin