Ajankohtaista

18.5.2017

Tiedote: Harjavallan terveyskeskussairaalan parkkipaikan saneeraus 1.6.-20.9.2017

Muutoksia terveyskeskussairaalan, keittiön, psykiatrisen työryhmän ja jalkahoitajan sisäänkäynneissä kesällä 2017.

Harjavallan terveysasemalla alkaa torstaina 1.6.2017 sairaalan parkkipaikan saneeraus. Urakka-aika on 1.6.-20.9.2017, jonka ajan parkkipaikka (kuvassa parkkipaikka numero 4) sekä ulko-ovi ovat poissa käytöstä.

Saneeraustyön aikana kulku keittiölle, psykiatriseen työryhmään ja jalkahoitajalle tapahtuu ensisijaisesti terveysaseman pääsisäänkäynnin kautta, tarvittaessa varaston ovesta.

Terveyskeskussairaalan vierailijat käyttävät varaston ja sairaalan takana olevaa parkkipaikkaa (kuvassa numero 5) sekä varaston ovea. Parkkipaikalla on tarkempi opastus.

Työmaa-alueella saavat liikkua ainoastaan työmaan koneet ja kuorma-autot sekä työmaalla toimivat henkilöt!

Saneerauksen takia parkkitilaa on normaalia vähemmän. Kannustamme käyttämään polkupyörää tai tulemaan paikalle kävellen.

Parkkipaikat numeroituna valokuvassa:

1 Keittiön sekä laitos- ja huoltopalvelujen parkkipaikka

2a ja 2b Koulukadun varressa olevat asiakasparkkipaikat

3 Neuvolan ja hammashoitolan parkkipaikka

4 Sairaalan parkkipaikka (pois käytöstä 1.6.-20.9.2017)

5 Varaston ja sairaalan takana oleva parkkipaikka. Liikennemerkillä varattu myös fysioterapian asiakkaille kuusi parkkipaikkaa.

Harjavallan terveyskeskussairaalan parkkipaikkasaneeraus 2017

Suurempi (A3), tulostettava versio kartasta: Harjavallan terveyskeskussairaalan parkkipaikkasaneeraus 2017 (pdf) (2.1 MB)

Kiitos joustavasta suhtautumisesta saneerausajan parkkipaikkatoimintaan.


Palaa otsikoihinyk_logo_rgb

Hankkeet

Kehittämistoiminnan ja tutkimuksen avulla kuntayhtymä pyrkii tukemaan mm. uusien palvelumallien ja hoitomenetelmien suunnittelua. Lue lisää.

lakipykalat

Potilasasiamies

Potilasasiamies tiedottaa, neuvoo, ohjaa ja avustaa ja toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi. Tietoa potilaan lakisääteisistä oikeuksista sekä potilasasiamiehen yhteystiedot. Lue lisää.

lakipykalat2

Hoitotakuu

Kiireettömän hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointi toteutuu hoitoon pääsyn turvaamista koskevan lain mukaisesti viimeistään kolmantena arkipäivänä. Lue lisää.

valinnanvapaus

Valinnanvapaus terveydenhuollossa

Tietoa terveyskeskuksen ja terveyskeskuksen terveysaseman vaihdosta, ilmoituslomake sekä hyödyllisiä linkkejä aiheesta. Lue lisää.

maksut

Maksut

Asiakkailta kuntayhtymässä perittävät maksut, tietoa maksukatosta, asiakkaille maksuttomista palveluista sekä linkkejä asiakasmaksuihin liittyvään lainsäädäntöön. Lue lisää.

tietosuoja

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja, linkkejä keskeiseen henkilö- ja potilastietoja käsittelevään lainsäädäntöön ja tietosuojavastaavan yhteystiedot. Lue lisää.